Comunicació Audiovisual

Toni Dolcet, un company compromès

Crític i combatiu, el company de lluita que sempre hi és. Aquesta és la imatge que tenim del Toni i que ens endurem d'ell. De tots aquests anys que ha format part de les sectorials d'Esquerra Republicana, de Cultura primer i de Comunicació Audiovisual després, el Toni ha estat sempre el company ben informat, qüestionant el que no creia just i dient-ho en veu clara.

Durant la tramitació parlamentària de les llei del CAC i de Comunicació Audiovisual, el Toni sempre era dels que hi tenia més a dir, s'havia llegit i repassat de dalt a baix els textos legals i et feia arribar el seu punt de vista crític i contundent sobre la qüestió. I per sobre de tot no deixava que se li escapés cap detall, fins al punt que seguia les compareixences parlamentàries en directe o via internet de la Comissió de Control de la CCMA. El Toni era això, coneixement precís i mirada crítica sobre tot el que l'envoltava.

Tècnic de TVC, va pertànyer al Comitè d'Empresa per la CGT i militant d'Esquerra Republicana, en poques paraules, una persona compromesa per transformar la realitat social i nacional per viure en un país més lliure i una societat més justa. I ell va triar fer-ho treballant des de TV3, l'eina per excel·lència de construcció nacional i vocació de servei públic, on va destacar per la defensa d'una televisió pública de qualitat i dels seus treballadors i treballadores que la fan possible. El Toni era així, una persona compromesa que sempre hi era, en els bons moments i en els difícils.

La notícia de la seva desaparició ha estat molt colpidora pels companys de les sectorials de Cultura i d'Audiovisuals d'Esquerra Republicana. Trobarem a faltar la teva crítica combativa i el teu compromís permanent, però sempre et portarem dins nostre i et farem partícip, quan arribi el moment, de tot allò pel que vas lluitar.

Salut company!


Comissions sectorials de Cultura  i de Comunicació Audiovisual
Esquerra Republicana