Educació

ERC dóna ple suport a les mobilitzacions en contra de la política educativa del PP

Esquerra Republicana, volem deixar constància del nostre total suport a les mobilitzacions del MUCE (Marc unitari de la comunitat educativa) de rebuig a la Lomce. Una llei amb un fort contingut polític i ideològic que pretén dinamitar el model d'escola catalana que tant ha contribuït al benestar i a la cohesió social en les darreres dècades.

Des de la convicció que l'educació és una peça clau per al progrés del país i de la seva ciutadania, considerem que el projecte de construcció nacional no serà complet sense una bona educació per a tothom. I és per això que rebutgem frontalment qualsevol concepció conservadora, no integradora i centralista de l'educació.

Una ciutadania ben formada és un repte i una aspiració i, al mateix temps, una sòlida garantia de fer un país més just, de persones responsables i capaces de decidir. Necessitem un Projecte Educatiu de País que, amb la complicitat de la comunitat educativa i del conjunt de la societat, mantingui la millora dels nivells de qualitat educativa i el manteniment de les polítiques socials.

Carles Martínez
President de la comissió Sectorial d'Educació
Esquerra Republicana