Comunicació Audiovisual

Comiat al company Pep Sala

Es fa molt difícil, molt, assumir que el company Pep Sala ens ha deixat per sempre més. Les persones que hem compartit amb ell idees, somnis i moltes hores de reunions trobarem a faltar moltes coses d’en Pep, la seva vehemència, capacitat, tenacitat, però sobretot, la seva bonhomia, perquè en Pep era una d’aquelles persones que al cap de cinc minuts de conèixer-la ja t’hi podies considerar amic.

Ell havia estat, junt amb l'Eduard Cornet, impulsor del grup d'Audiovisual de la sectorial de Cultura, en el que es va deixar la pell per defensar TV3 com un espai català de comunicació i el seu caràcter de servei públic, començant per la defensa dels seus treballadors. El 2006, en la jornada que vam muntar al CCCB, la Cultura de l'Audiovisual, ens va sorprendre a tots amb un decorat improvisat atapeït de fruites que després ens vam haver de repartir.  Així era en Pep, creatiu, critic i espontani.

El país perd un bon professional, un bon patriota, però, sobretot, una bona persona.

Els membres de la Sectorial de Cultura d’ERC volem expressar el nostre més sentit condol per la pèrdua del nostre company als seus familiars i amics.

Pep, t’enyorarem.