Educació

Educació, volem ser uns cracs

Xavier Corbera
Xavier Corbera

Governar vol dir fer. Aquesta és la millor oportunitat de dur a terme tot allò que sempre has portat dins.

Quants més regidors d’esquerra hi hagi als nostres municipis, més ciutats republicanes educadores podran atendre les necessitats presents i futures de les noves generacions. Només Esquerra som capaços de ser prou valents i coherents per dur a terme a cada racó del país l’aposta indiscutible per a la millora de l’educació. L’objectiu és clar, més esquerra és més educació. Hem de fer-ho i fer-ho molt bé.

Fer-ho bé no només és qüestió de voluntat, és coneixement, experiència i convicció ideològica. Aquests ingredients no sempre estan compensats i és normal que així sigui, perquè no tots i totes som uns cracs. Per acostar-nos a l’excel·lència, des de la sectorial d’educació, hem preparat una jornada de treball per encarar les eleccions municipals amb les idees clares.

Què podem i què hauríem de fer per guanyar a través d’una proposta educativa ambiciosa i alhora realista? I com podrem aplicar allò a què ens hem compromès?

Apunta a la teva agenda la trobada que farem el tercer trimestre a la Seu Nacional per tenir les eines necessàries que ens permetin afrontar les pròximes eleccions municipals amb la tranquil·litat de saber fins on podem fer realitat els nostres somnis per l’educació que volem.

 

Xavier Corbera

Regidor a l’Ajuntament de Rubí i vocal de la sectorial d’Educació